Loading...
Завршено је пријављивање на НТИ2022

општа категорија | 6. мај 2022.

У четвртак, 5. маја у 20 сати, завршено је пријављивање на Такмичење за најбољу технолошку иновацију за преостале две категорије.
Ово, осамнаесто по реду, Такмичење је већ у старту испунило очекивања. Број пристиглих пријава је 148.

Тимови из Србије долазе из 27 места, међу којима су, поред традиционално најбројнијих оних из Београда и тимови из Алексинца и Сивца.
Комплетан списак места из Србије, који имају представике у категоријама Реализоване иновације и Иновативно село: Алексинац, Бачка Паланка, Београд, Ваљево, Земун, Чајетина, Чачак, Челарево, Ћуприја, Елемир, Гвоздац, Инђија, Јаша Томић, Косовска Каменица, Кула, Лесковац, Лучани, Мионица, Ниш, Нови Бановци, Нови Сад, Параћин, Петровац на Млави, Шабац, Сремска Митровица, Суботица, Ужице.

Што се тиче Републике Српске, такмичарске тимове чине представници 11 градова и места, а то су: Бања Лука, Бијељина, Дервента, Градишка, Котор Варош, Лакташи, Милићи, Модрича, Приједор, Теслић и Угљевик.

Прва активност која очекује такмичаре је едукација из области заштите интелектуалне својине, која ће се реализовати у сарадњи са Заводом за интелектуалну својину Републике Србије. Детаљан распоред тренинга је доступан на страници КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ.

Актуелно