Loading...
Укључите се у панел дискусију посвећењу такмичењу

општа категорија | 31. јануар 2022.

Привредна комора Србије и Serbian Visions организују панел дискусију „Такмичење за најбољу технолошку иновацију“ која ће се одржати 1. фебруара 2022. у 10 часова у оквиру мултиконгреса SERBIAN VISIONS 2022, који траје од 31. јануара – 4. фебруара 2022.године.

Привредна комора Србије, као званична асоцијација српске привреде, спроводи бројне активности које су усмерене на унапређење пословног окружења у Србији. Такмичење за најбољу технолошку иновацију промовише предузетнички начин размишљања и понашања, тако што учесницима даје подршку – едукативну и финансијску. Њихова дугогодишња сарадња једна је у низу активности којима се креира подршка привреди заснованој на знању.

Догађај представља јединствену прилику да се потенцијални апликанти, али и сви заинтересовани за област иновација, упознају са свим сегментима такмичења, од аплицирања до проглашења победника, да чују искуства финалиста и организатора, прошире своја знања у области технолошких иновација и буду упознати са трендовима у овој области.

Панел дискусија ће бити одржана онлајн, преко апликације Microsoft Teams и то путем ЛИНК.

Актуелно