Loading...
Промоција такмичења широм Србије

општа категорија | 17. април 2022.

Како се примиче рок за пријаву  учесника у категоријама Реализоване иновације и Иновативно село, тако се интензивирају промотивне активности, не само кроз гостовање у медијима, већ и кроз директан дијалог са иноваторима из целе Србије.

На Технолошком факултету у Лесковцу, је у четвртак, 14. 4. одржана промоција националног такмичења за најбољу технолошку иновацију у Србији.

„Лесковац је поносан на своје младе таленте и њихове потенцијале, стога се и трудимо да поред валоризације њихових резултата, организујемо догађаје попут ових. Промоцију овог Такмичења успешно смо организовали у Скупштинској сали града Лесковца 2019. године, када је велики број младих, надарених студената и средњошколаца показао интересовање за исто. Такмичење „Најбоља технолошка иновација“ има за циљ да подстакне становништво нашег Града да у што већој мери ствара иновације. Управо зато Град Лесковац пружа подрушку у промоцији овог Такмичења које доприноси локалном развоју. Економски показатељи успешности овако успостављеног модела су побољшање пословања, али и резултата фирми, које су захваљујући учешћу на Такмичењу, према подацима Агенције за привредне регистре, оствариле раст прихода. Захваљујући Такмичењу, основан је велики број нових предузећа и припремљено је мноштво бизнис планова, а ја се надам да ће у будућности неколико таквих предузећа отпочети своје пословање и у Лесковцу“, истакао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Прочитајте цео текст ОВДЕ>>

https://www.infocentarjug.rs/u-leskovcu-odrzana-promocija-nacionalnog-takmicenja-za-najbolju-tehnolosku-inovaciju-u-srbiji/

https://www.gradleskovac.org/index.php/vesti/promocija-takmicenja-za-najbolju-tehnolosku-inovaciju-u-srbiji-14-4-2022

https://leskovac.pks.rs/vesti/odrzana-promocija-nacionalnog-takmicenja-za-najbolju-tehnolosku-inovaciju-u-srbiji-6265

https://stav.life/promocija-takmicenja-za-najbolju-tehnolosku-inovaciju/

Актуелно