Loading...
Отворен нови позив за Raising Starts акцелератор

општа категорија | 20. септембар 2023.

Научно-технолошки парк Београд (НТП Београд) отворио је уз подршку Владе Швајцарске, у партнерству са Научно-технолошким парком Ниш (НТП Ниш ) и Научно-технолошким парком Чачак (НТП Чачак) нови, четврти јавни позив за Раисинг Стартс акцелераторски програм, који стартапима у најранијим фазама развоја доноси неопходно усмерење у развоју, рад са међународним менторима са глобалним искуством и до 20.000 CHF бесповратно, без узимања учешћа у власништву.

На актуелни Јавни позив могу конкурисати стартап тимови од најмање 2 члана и иновативне компаније основане не дуже од две године до датума објављивања Јавног позива. Позив је отворен до 11. октобра у подне на званичној страници програма.

Raising Starts је први pre-seed акцелератор у Србији, који истовремено обезбеђује и стручну и финансијску подршку стартапима онда када им је најпотребнија – у најранијим фазама развоја. Као такав, прогам је идеалан први корак за стартапе који су се тек упустили у развој иновативних производа и услуга – одскочна даска до тржишта, спремности за даље инвестиције и глобални раст.
Више информација на ЛИНКУ.

Актуелно