Loading...
Позив иноваторима из Банатске куће

истакнута вест | 16. март 2018.

Промоцијом у Банатској кући, у Зрењанину, граду из којег је победник прошлогодишњег Такмичења – тим Карп систем, почело је овогодишње Национално такмичење за најбољу технолошку иновацију.

Ово дружење договорено је непосредно пре финала, децембра прошле године, када су се сви учесници сложили да победник буде домаћин ове промоције. Дошли су прошлогодишњи полуфиналисти и финалисти из Београда, Новог Сада, Крагујевца, Беочина… Подршка медија није изостала, јер су са нама новинари Радио-телевизије Србије и Радио-телевизије Војводине.

Домаћин, Бојан Бојанић, директор Carp System doo, и представник победничког тима, на почетку је поздравио све колеге, иноваторе, и изразио задовољство квалитетом иновација, са којима се такмичио у финалу, и свима је пожелео успех на тржишту са тим иновацијама. Према Бојановим речима, њихов тим је доказао да иновција не мора бити из области информатике, да би постала најбоља.

Координатори Такмичења су на крају званичног дела, позвали иноваторе да се пријаве, а учеснике скупа, како правила праве банатске куће налажу, да пређу за трпезу.

Актуелно