Loading...
Саопштење о реализацији НТИ током ванредног стања

вести | 24. март 2020.

Обавештавамо вас да је организациони тим, након анализирања тренутне ситуације, донео одлуку да се рок за пријављивање учесника у категорији Реализоване иновације не помера, тј. да засад остане 3. април у 20h.

Пријављивање је једноставно, главни посао следи касније, можете се пријавити за двадесетак минута.

Такође, активности у оквиру категоријие иновативне идеје (средњошколске и студентске иновације) одвијају се према плану, и током ове недеље биће објављени резултати рецензирања описа инвенције.

Како бисмо пре свега заштитили ваше здравље, а у складу са одлукама Владе Републике Србије, док не прође опасност од пандемије, све активности биће преко интернета, уз пуно занимљивих вебинара, а комуницираћемо електронском поштом, евентуално телефоном и свакако објавама на овој страници. Организациони тим већ има добра искуства у држању наставе преко интернета, и сматра да се њом ништа не губи, већ се, чак, добија на
трошковима путовања свих вас, остаје боља документација, већа је
прилагодљивост, и имамо више времена једни за друге.

Наравно, нико са сигурношћу не може предвидети шта нам доносе наредни дани, па ћемо ове одлуке прилагодити тренутно актуелној ситуацији.

Како тешка времена траже креативна решења, предлажемо вам да ово време, када остајете у својим домовима, искористите за развој својих иновација. Знате оно: нове ситуације су увек проблем, само их неки виде као тешкоћу, а други као шансу. Човечанство се највише развијало, и иновација је највише било у турбулентним временима. Након ове пандемије ништа у свету више неће бити исто, а сви заједно ћемо покушати да нашим иноваторима и њиховим пословима буде боље. Уосталом, пуне руке посла најбољи су начин
да не паднемо у лоше расположење, већ да с оптимизмом гледамо у
будућност.

Водите рачуна о себи и својим породицама. Укључите и њих у своје активности. Ширите оптимизам. Оптимисти увек побеђују.

Организациони тим Такмичења за најбољу технолошку иновацију

Актуелно