Loading...

Web alarm monitoring

Web аларм је потпуно нова филозофија функционисања и примена алармних стања и аквизиције података. Систем се састоји од wеб сервера и три основна уређаја: за возила, за објекте, за постојеће алармне системе.

Иновација је у томе што корисник може на веома једноставан начин да одабере било који догађај који ће бити аларм. Такође и у начину функционисања дојаве алармних стања. У овом случају дојаву не врши сам уређај него удаљени wеb сервер. Систем као такав, је немогуће ометати, само ометање уређаја изазива активирање аларма.

Wеb аларм нуди решење за масовно повезивање ствари на интернет (Internet of things). Тренутно на тржишту постоји маса развојних система софтверских и хардверских, који нису крајњи производ. Ми нудимо комплетно решење намењено крајњим корисницима. До 2020. године, очекује се да буде повезано око 20 милијарди уређаја на интернет. У тој масовној количини података наш производ нуди кориснику могућност да филтрира и употреби њему битне податке.

Додатне предности wеб аларма су једноставност коришћења, wеб оријентисан кориснички интерфејс (приступ са било ког уређаја, није потребно инсталирати било који програм) који омогућава просечном кориснику из Америке да прати брзину возила које је дао детету, као и напредном кориснику ( на пример аутомеханичар ) из Немачке који жели да прати параметре возила.

Потенцијалне примене су многобројне: мониторисање температуре, влажности ваздуха у пластенику, фарми, силосу; вредност и присутност мрежног напајања и потрошњу струје; мониторисање присутности воде и нивоа река; праћење стања особа којима је потребна болничка нега; праћење возног парка (таxи, rent a car, шпедиција…), као и многе друге уређаја: за возила, за објекте, за постојеће алармне системе.

 

Актуелно