Loading...
Продужен рок за пријави и за тимове из Републике Српске

истакнута вест | 21. април 2020.

Организациони тим 14. по реду Такмичења за најбољу технолошку иновацију 2020. године у Републици Српској, након анализирања тренутне ситуације настале усљед пандемије корона вируса, одлучио је да до даљег продужи рок за пријаву учесника на ово такмичење.

О коначном року за пријаву јавност ће бити благовремено обавијештена, а додатне информације о свему што потенцијалне учеснике интересује могу се добити путем мејла office@inovacija.org.

Пријаве такмичарских тимова се, као и претходних година, могу обавити електронским путем, попуњавањем обрасца на интернет страници inovacija.org.

Наградни фонд овогодишњег такмичења износи 50.000 КМ, а поред пет првопласираних предвиђене су и награде за најбољи средњошколски и најбољи студентски тим.

Такмичење за најбољу технолошку иновацију организује Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске и Иновациони центар Бањалука у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја Србије и представља најдугорочнију заједничку активност са Владом Србије.

У протеклих 13 година такмичила су се 303 тима, док их је награђено 108 у укупној вриједности од 465.000 КМ.

Актуелно