Loading...
Уручење диплома у Гимназији „Вук Караџић“ у Лозници

општа категорија | 4. март 2021.

У четвртак, 4. марта, представници организационог тима такмичења, посетили су Гимназију „Вук Караџић“ и том приликом су уручене дипломе финалистима Такмичења за најбољу технолошку иновацију у Србији у 2020. години, али и самој школи која је у финалу такмичења имала чак два представника.

Директор Несторовић је, након поздрављања окупљених ученика, ментора и представника медија, изјавио: Преносим своје импресије и дивљење ученицима, члановима тимова школе, као и њиховим менторима, професорима Миломиру Сарићу и Јањи Радић. На овај начин смо још једном показали квалитет рада наше школе, жељу, вољу, труд и рад свих нас, без обзира на време у којем живимо и у односу на измењене и отежане услове рада, свакако поштујући све препоруке и епидемиолошке мере препоручене од стране МПНТР и Инститита за јавно здравље РС.

Дипломе је уручио Владимир Никић, у име организатора, а дипломе су додељене школи, професорима-менторима и ученицима, члановима тимова школе.

Директор Дарко Несторовић је упутио честитке свим ученицима и њиховим менторима, у нади да ће и у будуће на овако завидан начин престављати своју школу, свој града и наравно сами себе.

 

Актуелно