Loading...
Тражимо иновацију

Тражимо иновацију и у 2023. години!

Отворене су пријаве за најбољу технолошку иновацију у Србији за 2023. годину.

Пријавите се!

Пријављивање за иновативне идеје (средњошколски и студентски тимови) је отворено до 15. марта, док је рок за пријаву у категорији Реализоване иновације и Иновативно село 5. мај 2023.

Шта је Најбоља технолошка иновација?

Такмичење за најбољу технолошку иновацију промовише предузетнички начин размишљања и понашања тако што учесницима даје подршку, едукативну и финансијску.

Тим Инклузио је победник НТИ 2022

У финалу, одржаном 22. децембра у студију РТС-а у Кошутњаку, за најбољи тим је проглашен тим Инклузио из Београда, са иновацијом „Инклузио платформа за помоћ особама са инвалидитетом“.

Организатор такмичења

Такмичење организује Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије. За реализацију су задужени Технолошко-металуршки факултет, Факултет техничких наука, Привредна комора Србије и Радио телевизија Србије.

НТИ Заједница

Промовисање предузетничке иновативне климе у Србији и помоћ потенцијалним и постојећим високо-технолошким предузетницима/истраживачима, који су спремни и способни да сопствене идеје и инвенције преточе у тржишно валоризоване иновације. Ускоро више информација.

Захваљујемо се медијима који су подржали овогодишње Такмичење за најбољу технолошку иновацију!

Поштовани такмичари, Пријавом на Такмичење остварићете најтежу, али и најважнију победу, победићете сами себе и ући у круг оних 10.000 учесника који су се осмелили да представе своју иновацију и провере њен квалитет. Основна вредност Такмичења је стицање нових, кондензованих знања и искустава, којим ће се свака пријављена иновација подићи на виши ниво, а што се огледа у достизању нових знања у области заштите интелектуалне својине, информатичке подршке, планирања и реализације пословног модела, корака у оснивању нових предузећа, за оне који то нсу до сада урадили и начина конкурисања за финансијску подршку код различитих фондова. Оно што се очекује од вас је упорност и истрајност да развојем сопственог тима и савладавањем свих задатака који ће се пред вас поставити, својој иновацији подигнете тржишну вредност, која ће трајати и након завршетка Такмичења и бити пласирана кроз неку нову или постојећу компанију. Координатор НТИ Проф. др Драган Повреновић, дипл.инж.

Снимак обраћања