Loading...
Други „Meetup“ Савета за сарадњу науке и привреде

општа категорија | 28. април 2021.

Привредна комора Србије и Завод за интелектуалну својину Вас позивају на други Meetup Савета за сарадњу науке и привреде: Интелектуална својина – лансирање ваших идеја на тржиште. Представљање програма подршке за развој иновација Завода за интелектуалну својину ће се одржати у среду 12. маја 2021. године са почетком у 14 часова путем Zoom апликације.

Своје учешће можете пријавити путем следећег линка: https://online.pks.rs/drugi-meetup-saveta-za-saradnju-nauke-i-privrede/ .

На другом Мeetupу представник Завода за интелектуалну својину представиће значај заштите права интелектуалне својине у процесу развоја иновације – од идеје до коначног производа. Заштита и стратегија управљања правима интелектуалне својине је од значаја како за пословање привредних субјекататако и за научно-истраживачке организације у процесу комерцијализације резултата истраживања. Такође, учесници ће моћи да се упознају са различитим услугама које Завод пружа за МСП и тимове из научно-истраживачких организација, а посебно са услугом Дијагностике интелектуалне својине.

 За додатне информације контактирајте Службе за иновације: inovacije@pks.rs.

Актуелно