Коментари Партнера

Филтер:
Прикажи одабрано >>>
Година: 2016

прикажи коментар >


Коментар

Драги професоре Шенк,
погледао сам цијелу емисију и могу само реци – честитам.
Све је врло занимљиво, врхунски организирано, а иноватори су одлични.
И што је јако важно, емисија није досадна, као што су обично досадне сличне емисије. Све се одвија врло динамично, лежерно и на симпатичан нацин. Вјерујем да та емисија на ТВ, али још више цијели пројект има велики значај за популаризацију иновативности, подузетништва и науке у Србији.
Импресиониран сам високом квалитетом иновација које су све нашле своје мјесто на тржишту. Само ми није јасно зашто сте Ви као иницијатор, главни креатор и водитељ пројекта у другом плану.
Али то је, вјеројатно, већ једна друга прича.
Морам признати да Вам завидим на овако оригиналном и успјешном пројекту. Ми смо још давно размишљали о таквом такмичењу, али нисмо наишли на подршку, јер нитко не воли овако сложене и дуготрајне пројекте.
Више воле кратке представе уз изјаве за медије.
Будући да добро знам како је тешко потицати и развијати иновације, још више цијеним Ваш пројект.
Искрено Вам честитам и лијепо Вас поздрављам.

Аутор: Маријан Ожаниц -

Година: 2016
Маријан Ожаниц

Партнер: www.sveopoduzetnistvu.com

прикажи коментар >


Коментар

Све је врло занимљиво, врхунски организирано, а иноватори су одлични. И што је јако важно, емисија није досадна, као што су обично досадне сличне емисије. Све се одвија врло динамично, лежерно и на симпатичан нацин.

Вјерујем да та емисија на ТВ, али још више цијели пројект има велики знацај за популаризацију иновативности, подузетништва и науке у Србији. Импресиониран сам високом квалитетом иновација које су све нашле своје мјесто на тржишту. Само ми није јасно зашто сте Ви као иницијатор, главни креатор и водитељ пројекта у другом плану. Али то је, вјеројатно, већ једна друга прича.

Морам признати да Вам завидим на овако оригиналном и успјешном пројекту. Ми смо још давно размишљали о таквом такмичењу, али нисмо наишли на подршку, јер нитко не воли овако сложене и дуготрајне пројекте. Више воле кратке представе уз изјаве за медије.

Да апсурд буде већи код нас је „у игру“ убачено превише новаца и лукаво друштво (удруге иноватора) је закључило да је паметније те новце искористити за путовања по свијету и наступање на многобројним изложбама иновација од Малезије, Питсбургха до Москве. Загребацка удруга иноватора путује по свијету (на државни трошак) више од Министарства вањских послова.

Будуци да добро знам како је тешко потицати и развијати иновације, још више цијеним Ваш пројект.

Аутор: Маријан Ожаниц - www.sveopoduzetnistvu.com